• Onze algemene leden vergadering is 12 maart 13:45 uur. Vanaf 13:00 is er ontvangst met een broodje. De bijeenkomst vindt plaats in Regardz  Meeting Center bij het station van Amersfoort.  Aansluitend om 14:45 uur is er een lezing van Gerard Sanderink (ACTA Röntgenologie) met als titel ‘OPG RSP techniek en diagnostiek’. Bijwonen levert u 2 KRT punten, OVAP-leden kunnen deze lezing gratis bijwonen.
  Meer informatie vindt u HIER
   
 • Nieuwe orthodontische verrichtingen toegevoegd aan UPT lijst. In 2010 kunt u een aantal orthodontische verrichtingen declareren die tot nu toe niet konden worden gedeclareerd. Bijvoorbeeld zelfligerende brackets, Herbst en invisalign.
  Lees voor een toelichting HIER
   
 • De congresagenda op de site is weer aangevuld met nieuwe meetings. Eruit springt het DAMON congres in Monte Carlo, Monaco 24 tot 26 juni 2010. Details voor inschrijvingen vindt u op onze site.  De verwachting is dat het congres vanwege de kleinere opzet snel vol zal lopen.
  Klik  HIER
   
 • Klinische Vraag
  Bij een 9 jarige jongen was er sprake van een vertraagde gebitsontwikkeling. Er werd een OPG gemaakt waarop is te zien dat er geen agenesieën zijn.
  Bekijk dit probleem (incl foto's)  HIER
   

 

congresbanner2019