• Voor uw agenda: de volgende bijeenkomst van de OVAP zal zijn een lezing door Bart Polder over de raakvlakken van orthodontie en implantologie op vrijdagmiddag 24 september 2010 op een nog nader te bepalen locatie in het midden des lands.
   
 • De notulen van de algemene ledenvergadering van 12 maart jl. staan op de site. Wie er niet bij was en wil weten wat er is gebeurd kan dat hier nalezen.
   
 • OVAP is aanwezig bij het Damon congres in Monaco. Bij voldoende interesse zal er een OVAP borrel worden georganiseerd. Bestuurslid Menno Haarsma zal in Monaco zijn. Om iets te organiseren is het voor hem belangrijk te weten hoeveel OVAP leden er nog meer naar Monaco gaan. Monaco-gangers melden zich Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie meer info wil over het congres kijkt op de congresagenda op de site, klik hier
   
 • De orthodontie is veel in het nieuws. Blijf bij lees over alle hypes in het dossier klik hier.
   
 • radio-opaciteiten in de onderkaak, een vreemde verklaring in het Journal of Clinical Orthodontics.

  Het beeld zoals dat op de foto is te zien wordt in het JCO van april 2009 (269-271)verklaart als een ‘osteosclerotic lesion’.

  Wij denken dat het wat anders is.

  Wat denkt u ervan?

  Lees hier verder!

 

 

congresbanner2019