Op 3 maart 2017 zal de Nederlandse Vereniging voor DentoMaxilloFaciale Radiologie (NVDMFR) officieel opgericht worden tijdens een wetenschappelijke symposium. De vereniging stelt zich tot doel wetenschappelijke en praktische kennis omtrent tandheelkundige en maxillofaciale radiologie, beeldvorming, diagnostiek en stralenbescherming te bevorderen, te verbreiden en in het tandheelkundig werkveld te integreren. Tijdens het symposium zal een drietal sprekers u meenemen in de “Diagnostiek in de kliniek”. Tevens zal verdere uitleg worden gegeven over de aanstaande vereniging en de mogelijkheden van een eventueel lidmaatschap. Aansluitend zal er een borrel plaatsvinden; tevens afscheidsborrel van dr. G.C.H. Sanderink na een academische carrière van 40 jaar.

Datum:                 vrijdag 3 maart 2017
Tijd:                       14:00 – 17:30 uur
Locatie:                ACTA Amsterdam

Sprekers:             Prof. dr. R. Jacobs (Hoofd Centrum Orale Beeldvorming, KU Leuven), Dr. E.H. van der Meij (MKA-chirurg, MC Leeuwarden) en Dr. W.E.R. Berkhout (Hoofd Afdeling Orale Radiologie, ACTA).

Deelname is kosteloos.

KRT-punten zijn in aanvraag. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

congresbanner2019