E-mailAfdrukkenExport ICS

VTvO NVOS 2018 Congres

Evenement

Titel:
VTvO NVOS 2018 Congres
Wanneer:
vr, 1. juni 2018, 09:00 h - za, 2. juni 2018
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Categorie:
Congressen

Omschrijving

Met veel genoegen nodigen wij u hierbij uit voor het VTvO en N.V.O.S. Congres 2018 op vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni 2018. Het congres vindt dit jaar plaats in de jaarbeurs te Utrecht. De ideale locatie voor hetgeen wij belangrijk vinden tijdens deze twee dagen: goede bereikbaarheid, voldoende rust en ruimte, ondersteund met kwalitatief voortreffelijke congres mogelijkheden.

Op dag 1, de vrijdag, starten we met de jaarlijkse ledenvergadering van de VTvO. Vervolgens maken we kennis met Dr. Jonathan Sandler en zijn vrouw Dr. Alison Murray. Zij zullen o.a. spreken over twin blocks en Temporary Anchorage Devices (TADs). De tweede spreker op vrijdag is Dr. Thor Henrikson. Hij zal ingaan op de toenemende vraag van volwassenen voor orthodontie en de vraag naar minder zichtbare orthodontische apparaten.

Op de zaterdag staat de jaarlijkse ledenvergadering van de N.V.O.S. gepland. Gedurende de dag hebben we gekozen voor drie sprekers. We starten de dag met een duo-voordracht van Prof. Dr. Richard van Merkesteyn en Dr. Jop Verweij over 3D geleide autotransplantatie van gebitselementen. Beide zijn werkzaam bij het Leids Universitair Medisch Centrum. Voor en na de lunch zal Dr. Carlos Flores-Mir een lezing geven. De titel van zijn presentatie luidt: "Management of paediatric sleep breathing disorders".  

Deze twee dagen worden zoals u van ons gewend bent aangekleed met voldoende pauze momenten met heerlijke smakelijke verrassingen, zodat u de mogelijkheid heeft om bij te praten met bekenden en kennis te maken met nieuwe collega’s. We hopen u van harte welkom te heten en kijken uit naar twee plezierige en leerzame dagen!

Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO en N.V.O.S. Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter VTvO

 

Meer informatie en AANMELDEN: (klik) www.ovapnvos2018.com/congres

congres2018


Locatie

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht - Website
Straat:
Jaarbeursplein
Postcode:
3521 AL
Plaats:
Utrecht
Land:
Netherlands

congres2018