E-mailAfdrukkenExport ICS

Europerio 9

Evenement

Titel:
Europerio 9
Wanneer:
wo, 20. juni 2018 - za, 23. juni 2018
Locatie:
Rai Amsterdam - Amsterdam
Categorie:
Congressen

Omschrijving

EuroPerio9 komt naar Amsterdam!  
Het belangrijkste wereldcongres van de European Federation of Periodontology komt naar Nederland: van woensdag 20 juni t/m zaterdag 23 juni 2018 vindt  in de RAI in Amsterdam EuroPerio9 plaats. De organisatie van dit congres is mede in handen van de NVvP en we hopen van harte dat u dit congres samen met ons tot een een ongekend succes wilt maken! 

Lees meer ...

Schrijf u nu hier in met 'early bird fee'

Nicky Beukers, ambassador EuroPerio9
"Dit congres is ongeëvenaard"

EuroPerio9 zo veel mogelijk promoten: dat verzoek kreeg parodontoloog Nicky Beukers eerder dit jaar vanuit de NVvP. Als EP9-ambassador is ze daar volop mee bezig. “Er zijn zó veel redenen om dit congres te bezoeken.”

Lees meer ...

 
Aanmelding Abstracts verlengd tot 5 december!
De deadline voor het inzenden van Abstracts t.b.v. het EuroPerio9-programma is verlengd tot 5 december a.s.. Reden voor deze verlenging is de aanzienlijke interesse voor het insturen van Abstracts ter beoordeling van de wetenschappelijke commissie.  U heeft dus nog een week de tijd om uw Abstract alsnog in te zenden.
Meer weten, ook over de richtlijnen die gelden voor aanmelding plus een lijst van goedgekeurde onderwerpen? 

Lees meer ...

 
Primeur tijdens EP9:
Perio talks over inspirende paro-momenten
Eén van de innovaties van het wetenschappelijke programma van EuroPerio9 betreft de PED Perio Talks, het eerste EFP graduate-Alumni Symposium dat plaatsvindt tijdens de openingsmiddag van het congres.

Lees meer ...

 
1e EFP PerioVision fotowedstrijd
De EPF weet het zeker: ook in Nederland bevinden zich vele getalenteerde ‘dental photographers’. Om hun werk te eren, organiseert de EFP haar eerste PerioVision Photo Contest. 
U kunt uw werk insturen voor deelname aan drie categorieën: healthy gums/healthy life, dental disease of extreme/freestyle. Bent u nationale winnaar in één van deze categorieën? Dan wordt uw werk tentoongesteld tijdens EuroPerio9 evenals in komende EFP-publicaties. Alle informatie over aanmelden treft u hier
Waar richt ú uw lens op?!
 
Dáárom gaat u naar EuroPerio9!
Het EP9-podium verwelkomt sprekers met interessante en praktisch toepasbare voordrachten. De volgende EP9-Nieuwsbrief, die in december verschijnt, krijgt u  een kort voorproefje van elke lezing. Vier vragen, vier antwoorden. 
 
Het congresprogramma
Nieuwsgierig naar het congresprogramma? Op deze website vindt u alle sprekers en onderwerpen per dag ingedeeld én voorzien van extra toelichting.


Locatie

Locatie:
Rai Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Land:
Netherlands

congres2018